Traditioneel vakmanschap en meesterschap

Lefèvre Interiors is een familiebedrijf dat reeds sinds 1890 een ziel geeft aan vele woningen. Ons gepassioneerd team van vaklui brengen met lambriseringen en maatwerk een interieur tot leven. Onze uitgebreide vak- en productkennis staan garant voor de unieke uitwerking en begeleiding van uw hedendaags interieurconcept. In het atelier in België, ontwerpen en vervaardigen goed opgeleide vakmensen tal van interieurs op maat, gelambriseerde ruimtes, bibliotheken, keukens, dressingruimtes, slaapkamers, badkamers en nog veel meer. Traditie en innovatie gaan hand in hand : jarenlange expertise wordt gekoppeld aan een moderne bedrijfsvoering. Lefèvre Interiors is en blijft vakmanschap, kwaliteit en meesterschap. Met de 18de en 19de eeuwse Franse en Engelse interieurs als inspiratie, ontwerpt en signeert Lefèvre stuk voor stuk eigen en unieke creaties. Lefèvre Interiors biedt een end-to-end service vanaf ontwerp tot plaatsing, hoewel u ook steeds van harte welkom bent wanneer u uw eigen interieurarchitect wenst in te schakelen. Ervaring, deskundigheid en artisanaal vakmanschap : dit is waar Lefèvre Interiors garant voor staat. Met trots signeren wij ieder exclusief interieur dat voor u wordt gerealiseerd.

Onze voorouders waren meubelmakers die werkten volgens aloude technieken en tradities. Als huidige bedrijfsleiders van Lefèvre Interiors is het voor ons vanzelfsprekendheid en een eer om op eenzelfde wijze verder te werken en deze erfenis te koesteren, niet alleen uit respect voor onze voorouders, maar ook om deze traditie van fijn vakmanschap te kunnen behouden.

Jan Denie & Greet Lefèvre

Lefèvre Interiors – Gespecialiseerd in lambrisering

Lambrisering is één van onze specialiteiten. We realiseren lambriseringen in beide stijlen, klassiek of hedendaags, die worden vervaardigd uit één van de meest nobele houtsoorten of worden geschilderd. 
U kiest voor een kamerhoge lambrisering of een lambrisering op welbepaalde hoogte, al naar gelang uw wens om deze te combineren met andere muurbekledingen of stoffen. Onze expertise en productkennis garandeert een uniek en elegant ontwerp dat elk interieurproject zal aanvullen en versterken.